Hírek

Márciusi oltási nap

Tisztelt Szülők!
Figyelem, változás! Cikkünk eredeti tartalmához képest megváltozott a márciusi oltási nap! Az oltási munkacsoport vezetőjének utolsó tájékoztatása szerint 8-án, 12:00-tól 13:30-ig vehetik fel az oltást iskolánk tanulói.
 

Tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy a 12-18 éves korosztály átoltottságának növelése érdekében folytatódik az iskolai oltási program, amelynek keretében iskolánk tanulói számára a Jókai Mór Általános Iskolában 2022. március 08. kedd 12:00 és 13:30 óra között ismételten biztosítják az oltások felvételének lehetőségét

A 12-18 éves diákok számára az első és második oltások mellett már az emlékeztető, harmadik oltások felvételére is lehetőség nyílik, kizárólagPfizer oltóanyaggal.

Felhívom figyelmüket ugyanakkor, hogy az 5-11 éves korosztály számára az oltási lehetőség előzetes regisztráció és időpontfoglalás alapján kizárólag az erre kijelölt kórházi és járóbeteg-szakellátó intézményekben, valamint házi gyermekorvosoknál történhet. 

Tájékoztatom Önöket, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott szakmai ajánlás alapján a második oltás felvételét követően a harmadik oltás beadásához, míg a harmadik oltás beadását követően a negyedik oltás felvétele előtt egyaránt legalább 4 hónapnak szükséges eltelnie.

Az oltások felvételéhez minden esetben - így a második és harmadik oltás esetén is - elengedhetetlen, hogy a diáknál legyen az aláírt, kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint a korábbi oltáskor kapott oltási igazolás.

A megfelelő oltóanyag-allokáció érdekében az oltandók számának előzetes felmérése szükséges. Kérem igényüket 2022.02. 25-én 16 óráig szíveskedjenek az iskola e-mail címére ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) elküldeni, megjelölve, hogy hányadik oltást kívánják felvenni.

Üdvözlettel: 

                    Rapatyi-Zöld Mária
                      intézményvezető