Hírek

További és újabb lehetőség koronavírus elleni védőoltásra

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

Ezúton továbbítjuk Önöknek a Fővárosi Oltási Munkacsoport tájékoztatóját a pótlólagos oltási időpontról, helyszínről, és a szükséges dokumentumokról (amik az iskola honlapjáról letölthetők):

"Tájékoztatom, hogy a 12-18 éves korosztály számára az augusztus és szeptember hónapokban lebonyolított iskolai kampányoltás során második, esetlegesen első oltást nem kapott gyermekek - különös tekintettel azon diákokra, akik a szeptemberi helyszíni oltásokat követően töltötték be 12. életévüket - számára 2021. október 19. keddi pótnapon biztosítjuk az elmaradt oltások felvételének lehetőségét. A pótnapon a pedagógusok számára is biztosított lesz az oltások felvétele.
2021. november 16. napján (kedden) 12:30-14 óráig a XIV. kerületben a Jókai Mór Általános Iskolában lesz lehetősége intézményünk tanulóinak az oltások felvételére.
Az oltakozni kívánó diákok helyszínre kísérését szükség esetén - szülő előzetes kérésére - biztosítjuk.
Az oltások felvételéhez minden esetben - így a második oltás esetén is - elengedhetetlen, hogy a diáknál legyen az aláírt, kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint második oltás esetén az első oltáskor kapott oltási igazolás.
Amennyiben lesz olyan diák, aki a fent megjelölt novemberi pótnapon részesül első oltásban, ezen diákoknak a Jókai Mór Általános Iskolában, és szintén 12:30-14 óra között lesz lehetőségük a második oltás felvételére az alábbiak szerint:
2021. december 14. keddi napon."

Együttműködésüket köszönjük.

Tisztelettel: Vezetőség

Mellékletek:

Jelentkezési lap

Szülői hozzájáruló nyilatkozat